Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLAGIO BEACH RESORT & SPA


Descriere



Localizare:

Hotel situat pe plaja, la 22 km de aeroportul din Hurghada, la aprox 16 km de centrul statiunii. Este un hotel modern si elegant, recomandat atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor sistem de masa in regim all inclusive, cu 2 restaurante principale, 5 restaurante a la carte, 5 baruri, centru Spa, centru scufundari, club pentru copii si spatiu de joaca, magazine, piscina exterioara incalzita cu doua tobogane pentru adulti si unul pentru copii. Aqua Center, plaja proprie, animatie, umbrele si sezlonguri gratuite la piscine si pe plaja, spectacole nocturne, sala de fitness, volei pe plaja, aerobic, biliard.

Facilitati camere:

Dispune de 450 de camere spatioase, cu suprafata de aprox 28-32mp, dotate cu baie (cu dus si uscator pentru par), telefon, TV/satelit, seif, mini bar, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, aer conditionat individual, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.