Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA VISTA HOTEL RESORT


Descriere

LOCALIZARE

Bella Vista Hotel & Resort 4* este situat pe plaja Marii Rosii, la doar 10 minute de Aeroportul International Hurghada. Cairo este la 500 de km departare, echivalentul unui zbor de 60 de minute.

FACILITATI

Hotelul este perfect pentru vacantele in familie. In timp ce va relaxati la centrul spa (jacuzzi, sauna umeda si uscata, masaj), copiii se pot distra la Kids Club, unde in fiecare zi se organieaza ateliere de arta si mestesugarit, jocuri si multe alte activitati. Clubul are camere cu jocuri in interior, dar si un loc de joaca afara.
Plaja si portul privat pun la dispozitie zilnic excursii cu barci cu podea de sticla. Aici puteti avea parte si de cateva experiente acvatice precum snorkeling, scufundari sau alte sporturi acvatice. Tot pe plaja se afla terenul special amenajat pentru volei. Mai sunt organizate si excursii in desert.
Piscina incalzita este conectata cu piscina pentru copii, pentru a va putea relaxa impreuna cu toata familia.
Exista mai multe posibilitati de a face miscare: cursuri de aerobic, volei sau gimnastica in apa. Aveti la dispozitie si mese de ping-pong, mini-fotbal sau snooker.
In fiecare seara sunt organizate spectacole si petreceri in aer liber sau la restaurantele hotelului.
Sunt puse la dispozitie servicii medicale sau de spalatorie.

RESTAURANT

Restaurante: Sultana (bufet), La Luna (specific italian), Asian House, Pool Bar & Restaurant
Baruri: Paradise Bar, Billiard Bar, Chin Chin Bar (lobby), Caribbean Bar

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: A.C., T.V., WiFi, seif, minibar, balcon/terasa, uscator de par.

STANDARD ROOM - un pat dublu/doua paturi single
FAMILY ROOM
SUITE (vedere la gradina/piscina) - doua camere: dormitor si living. Dotat cu chicineta cu aparat de cafea si baie cu cada.
ACCESIBLE ROOM - special amenajata pentru a facilita accesul si sederea persoanelor cu dizabilitati. Dotata cu usi mari, echipament ajutator, localizata la parterul hotelului.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie