Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEACH ALBATROS RESORT HURGHADA


Descriere



Localizare:

Beach Albatros Resort este un refugiu de lux, unde turistii se pot relaxa și bucura de minunile Mării Roșii pe tot parcursul anului. Complexul all inclusive este înconjurat de 123.000 m² de grădini amenajate si se afla la doar 15 minute de aeroportul din Hurghada și la 20 de minute de centrul orașului.

Facilitati hotel:

Hotelul oferă receptie 24h, lobby, grădini amenajate, 5 restaurante, 6 baruri, 4 piscine exterioare (3 cu încalzire iarna), piscina acoperita incalzita, 5 tobogane, spalatorie, curatatorie, cabinet medical, salon de infrumusetare, magazine si schimb valutar, internet-cafe si Wi-Fi (ambele contra cost), sauna, baie turceasca, jacuzzi, sala fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, teren de tenis (nocturna - contra cost), mini-golf (nocturna - contra cost), polo pe apa, discoteca, program de divertisment, mini-disco, darts, sporturi de apa, plaja privata.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 678 de camere frumos mobilate și oferă facilități cum ar fi aer condiționat, TV prin satelit, mini-bar, baie privata, uscător pentru păr și articole de toaletă, balcon/terasa, seif. 


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie