Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARON PALACE SAHL HASHEESH


Descriere



Localizare:

Baron Palace Sahl Hasheesh, este un hotel luxos, un refugiu izolat, intins pe o suprafata de 100.000 m². Arhitectura clasica mediteraneana de neegalat, inspirata de unele dintre cele mai uimitoare palate arabe, înconjurat de grădini luxuriante și piscine strălucitoare albastre, cu interioare proiectate cu o fina temă orientala, creează o oază de liniște si relexare, un sentiment de spațiu îmbogățit.

Hotelul, construit in anul 2014, este situat central in Sahl Hasheesh, pe plaja privata de nisip si este la 17 km de Aeroportul din Hurghada si la 20km fata de aceasta statiune.

Facilitati hotel:

Hotelul isi intampina clientii cu receptie 24h, lobby,  schimb valutar, acces la lift, stand de ziare, 21 magazine la parter si 17 magazine la primul etaj, 60.500 mp cu suprafete verzi si peisaje, terase, sala de gimnatica, cafenea, baruri, 7 restaurante, aer condiționat, sală de conferințe,  piscina principala de 3470 mp cu efecte infinity, piscină cu apă dulce în aer liber, piscină cu apă sărată în aer liber, piscină încălzită în aer liber, piscina pentru copii tobogane, club copii, programe de divertisment pentru adulți si pentru copii, teatru, sala de jocuri, club de noapte, sauna, baie de aburi, baie turcească (hamam), masaj, tratamente Spa, salon de frumusete, scufundări, catamaran, canoe, pedala canotaj, tenis de masă, fitness, volei pe plajă , bocce, golf, tenis, tenis cu zbaturi, darts, plaja privata cu o lungime de 600m, pavilioane private. 

Facilitati camere:

Toate camerele, elegante si spatioase cu suprafete incepand de la 45 m², sunt dotate cu aer conditionat, seif, pardoseala de gresie/marmura, facilitati de calcat, articole de baie gratuite, zona pentru relaxare, TV plat cu satelit, facilitati gratuite la sosire, minibar umplut zilnic, facilitati pentru facut ceai si cafea, paturi, prosoape, halate si papuci din bumbac 100%, varietate de perne, uscator pentru par, produse cosmetice, cantar. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie