Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arabia Azur Resort


Descriere

Amplasare

Acest resort, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Hurghada chiar pe malul mării, în centrul orașului se ajunge după aproximativ 3 km. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.

Dotări

Clienții pot să se destindă în 526 de camere și 24 de Suite Junior. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Complexul de vacanță dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea resortului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un proiector.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare, clienții se pot bucura de vederea la mare de la balcon sau terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit, un ceas deșteptător și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, boccia și volei de plajă. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca kitesurfing și aerobic în apă, iar contra cost windsurfing, plimbări cu banana, iahting, snorkelling, scufundări subacvatice și parasailing. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash, yoga și aerobic. Resortul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un bar și un lobby bar. 8 restaurante tip bufet și à la carte (cu scaune înalte pentru copii) își pun la dispoziție oferta gastronomică. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. La micul dejun (continental), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust (pentru cină). La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.