Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amarina Resort & Aquapark (ex Riviera Plaza)


Descriere

Hotelul este localizat in golful Soma la 49 km de aeroportul din Hurghada. Renovat in 2019, acest hotel ofera ofera cazare de 5 stele. Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si minibar. Restaurantul principal serveste o varietate de prepararate locale si internationale in stil bufet. Hotelul detine si piscine exterioare, una din ele este incalzita. Plaja este cu nisip si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Zona golfului Soma este populara pentru practicarea diferitelor sporturi, cum ar fi snorkelling si windsurfing. Centru SPA ofera turistiilor servicii de masaj si sauna.

Localizare

 

Această proprietate este situata in Golful Soma si la 3 minute pe jos față de propria plaja lunga de nisip, cu o latime de aproximativ 200 m.. Locatia este populară pentru snorkelling şi windsurfing iar zona de scufundări (Shaab Saiman) se află la 16 km de Amarina Abu Soma Resort & Aquapark, Golful Jetty Makadi este la 26 km. Hotel detine propriul port de agrement. 

Deschis în august 2019, este situat convenabil la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada. Datorită apropierii sale de ruta Hurghada - Luxor, turistii pot opta pentru Luxor, croaziera pe Nil (timpul călătoriei la Luxor este de aproximativ 3,5  ore) dar pot vizita si orașele vechi Safaga, Quseir și Hurghada unde se pot bucura de munții Mării Roșii. 

 

Facilitati Hotel

Acesta oferă o plajă privată, o piscină încălzită în aer liber şi 2 restaurante. La cerere sunt disponibile facilităţi pentru sporturi nautice. În anul 2019 proprietatea a fost complet renovată și a început să funcționeze sub o altă marcă. Puteţi înota în piscină, să vă antrenaţi la sala de gimnastică, să jucaţi darts sau să pescuiți. The Ducks oferă activități de scufundări, snorkeling și windsurf. Complexul include și un centru spa.

Restaurantul principal este de tip bufet de lux, cu zone de gătit live și diverse tematici care se schimbă zilnic, inclusiv un bufet pentru copii, oferind preparate locale si internationale chiar si vegetariene si fără gluten. Restaurant oriental „Zeina”, cu specialitate orientală este situat lângă restaurantul principal si  servește preparate la grătar si preparate orientale, avand si serviciu à la carte. Restaurant italian „Luca Toni”, cu specialități italiene este situat lângă restaurantul Zeina cu vedere la piscină si servește cina în stil italian într-o atmosferă private, felul principal pentru cină fiind „ à la carte” iar aperitivele și desertul sub formă de bufet. Restaurant asiatic “Chopsticks” ofera o experiență unică culinară asiatică cu un meniu divers, avand feluri principale preparate în mod tradițional, mâncăruri preparate la wok, curry, tăiței etc.

Hotelul detine mai multe baruri printre care Barul din hol turcoaz, situat la intrarea in hotel care este un loc de odihna si relaxare ce servește cafea, ceai, băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice (10:00-00:00). London Pub este la etajul 2 al clădirii principale, un pub „în stil britanic” ce ofera muzică, ecrane uriașe și divertisment, împreună cu un bar complet si are program extins până la primele ore ale dimineții. Beach Bar-ul de pe plaja ofera băuturi răcoritoare și gustări aici, in timp ce va putem relaxa privind la Marea Rosie. Barul de la piscina oferă băuturi răcoritoare reci și cocktail-uri, accesul la acesta facandu-se prin piscina dar si prin afara ei.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare de la Amarina Abu Soma Resort & Aquapark includ aer condiționat și au decor plăcut. Toate camerele și suitele au TV prin satelit, minibar, baie privată cu articole de toaletă gratuite dar si balcon sau terasă cu vedere la mare și la piscină..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )