Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amarina Abu Soma Resort and Aquapark


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă are o ambianță perfectă pentru familiile cu copii și se află in Abu Soma. Cele mai apropiate aeroporturi sunt Hurghada (HRG) și Marsa Alam (RMF).

Dotări

Acest resort a fost construit de curand – in anul 2019. Resortul cu un lift dispune de 393 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Pe langă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „King size”. In caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). In baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot inota cateva lungimi de bazin in una din cele 5 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adancime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor in cada cu hidromasaj (contra cost) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. Complexul oferă un program cuprinzător de sport in aer liber cu boccia, volei de plajă, tir cu arcul și mers nordic, precum și cu plată - ciclism/ciclism montan și tenis. Oferta de sporturi nautice cuprinde aerobic in apă precum și contra cost scufundări subacvatice. Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități in interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. Cei mari și și cei mici au posibilitatea de a-și face șederea mai interesantă prin programele de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: 5 restaurante, un bar, un pub și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc tarziu, pranzul și cina imbie cu o ofertă diversificată de bucate.

Nota!

Vă rugăm să rețineți că terenul de tenis de la Amarina Abu Soma Resort and Aquapark este in intreținere pană la o nouă notificare. Intreținerea nu va afecta oaspeții și restul facilităților hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie