Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, se află la El Gouna, nu departe de o plajă.

Dotări

În cele 41 de camere clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Hotelul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. O terasă însorită invită la zăbovit. Contra cost pot fi utilizate: saună și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun à la carte și o cină à la carte garantează savori culinare zilnic. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie