Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS AQUA VISTA RESORT


Descriere



Localizare:

Hotelul este situat la cca 750 m de plaja privata, la care se ajunge prin transfer gratuit cu shuttle bus, la 14km de Hurghada Marina și la 8km de Aeroportul International Hurghada. Un resort recomandat in special familiilor cu copii !

Facilitati hotel:

Resortul pune la dispozitie receptie 24h, zona de lobby, 5 restaurante tip bufet cu specific variat, 5 baruri, 4 piscine, o piscina cu valuri, Wi-Fi gratuit, discotecă, acces Aqua Park din Albatros Garden si Aqua Park copii din Sea World Resort, centru Spa, saună, hammam, salon infrumusețare, sala fitness, seif, room service 24h, sporturi nautice, parcare, spectacole divertisment, darts, tenis de masa, biliard, loc de joacă, teren tenis, plaja proprie cu nisip si pietris, pâna la 150 m. Se recomanda încaltaminte speciala.

Facilitati camere:

Camerele sunt luminoase si dotate cu aer condiționat, TV, Wi-Fi, baie proprie cu duș, uscător de păr, balcon/terasă, mini bar, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie