Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMC Royal Hotel & Spa


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Hurghada, nu departe de, intr-o zonă liniștită. In imediata apropiere se află o stație de autobuz. Aeroportul Hurghada (HRG) este la aproximativ 13 km.

Dotări

Hotelul iși intampină clienții cu ospitalitate intr-o unitate de 5 nivele cu un lift și 395 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Clienții primesc informații despre excursii la biroul de organizare a excursiilor Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Camerele au o canapea. Există un minibar. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). In băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Hotelul oferă 40 de camere de familie și 26 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Relaxare agreabilă in cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cat de mult se pot distra in apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre boccia și volei de plajă. Datorită unor sporturi ca windsurfing, și, contra cost, schi nautic, kitesurfing, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, caiac, snorkelling și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți in mediul lor. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o cură și terapii ayurvedice, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. In timpul liber, un miniclub, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase in cele 4 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Nota! Ca parte a planulu de intreținere regulată pentru a menține facilitățile oaspeților intr-o stare bună, vă rugăm să rețineți că hotelul AMC Royal face unele lucrări de renovare la restaurantul de pe plajă in timpul zilei, totuși restaurantul de pe plajă este incă deschis pentru cină, conform programului all-inclusive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.