Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMWAJ BEACH CLUB RESORT


Descriere



Localizare:

Albatros Beach Club este un hotel modern construit intr-un cadru liniștit și cu vedere la peisajul natural exotic, unde clinetii se pot bucura de vacanța visurilor lor.

Hotelul face parte din lantul Pick Albatros, cunoscut pentru serviciile de calitate pe care le ofera si se afla chiar pe plaja cu nisip a statiunii Abu Soma, la 45km fata de aeroportul din Hurghada. 

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, zona de lobby, 4 restaurante, baruri, cabinet medical, serviciu de spalatorie (contra cost), curatatorie (contra cost), taxi, centru de schimb valutar, parcare (gratuita), magazine, 2 piscine cu apa dulce, piscine pentru copii, 2 topogane mici pentru copii si jacuzzi in aer liber, animatie, teren de volei, teren de tenis, tenis de masa, fotbal, sala de gimnastica, aerobic, biliard, darts, centrul de scufundari, kite surff, sala de fitness, centru Spa, plaja privata cu nisip.

Facilitati camere:

Hotelul este compus din 2 cladiri cu cate 4 etaje.
Camerele, elegante si confortabile, sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV prin satelit cu ecran plat, internet (contra cost), seif, minibar (contra cost),fier + masa de calcat, uscator pentru par, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie