Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel este situat in centrul cartierului Al Barsha, la o plimbare de 5 minute de Mall of the Emirates. Proprietatea are o piscină in aer liber si un centru de fitness. WiFi este gratuit in toate camerele si in zonele publice ale proprietății.

Camerele și suitele spațioase de la Hotelul Elite Byblos au aer condiționat și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Acestea includ perne și lenjerie de pat Deluxe, halate de baie și uscător de păr.

Restaurantul Monarch servește o gamă variată de specialități internaționale și arăbești, tip bufet sau à la carte. Cafeneaua Bazerkan oferă preparate ușoare și produse de patiserie. Oaspeții au la dispoziție room-service nonstop. La Shisha Lounge oaspeții pot savura o narghilea cu diverse arome.

Recepția cu program nonstop oferă informații turistice si depozit de bagaje. Hotelul pune la dispoziție parcare cu valet gratuită.

Hotelul Elite Byblos este la 10 minute de mers cu mașina de parcul acvatic Wild Wadi și la 15 km de celebrul Dubai Mall.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie