Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Seasons Towers Hotel Bur Dubai


Descriere

City Seasons Towers Hotel Bur Dubai se află in cartierul Bur Dubai din Dubai, in apropiere de Burjuman Shopping Center, si oferă o piscină in aer liber si o saună. Oaspetii pot lua masa la restaurantul proprietătii. Bazarul de aur se află la 8 km de proprietate.

City Seasons Towers Hotel Bur Dubai oferă ferestre din podea pană la tavan, cu vedere superbă la zona plină de viată Deira sau la grădină. Toate camerele si suitele au TV cu plasmă cu peste 50 de canale internationale, acces la internet, minibar cu băuturi răcoritoare, seif electronic si facilităti pentru prepararea de cafea si ceai.

Receptia are program nonstop.

Dubai World Trade Center se află la 10 minute de mers cu masina, iar Dubai Mall este la 15 minute de mers cu masina de proprietate. Aeroportul International Dubai se află la 15 minute de mers cu masina de hotel. Statia de metrou Burjuman se află la 2 minute de mers pe jos de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie