Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BIO SUITES HOTEL


Descriere

Toate cele 145 de camere ale hotelului sunt dotate cu WiFi gratuit, minibar, TV prin satelit și o canapea pentru un sejur confortabil în Rethymnon. Unele camere au vedere la munți. Facilitățile camerei includ, de asemenea, un cuptor cu microunde, un ceainic și un prăjitor de pâine pentru self-catering. Oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de soare în jurul piscinei. Există un restaurant lângă piscină, care servește gustări lângă piscină. Copiii se pot bucura de locul de joacă și de piscina pentru copii.

Localizare

Hotelul Bio Suites se află într-o locaţie liniştită, la doar 70 de metri de plaja de nisip din Rethymnon şi la 10 minute de mers pe jos de portul veneţian. Distanta dintre hotel si aeroportt este de:  la 80 km de aeroportul din Heraklion - Creta si 61 km de aeroportul din Chania - Heraklion

Facilitati Hotel

2 restaurante (unul buffet si unul a-la-carte ), 2 piscine ( una pentru adulti si una pentru copii), sala de conferinte, centru medical, centru SPA, loc de joaca pentru copii, sala fitness, wi-fi gratuit in toate zonele hotelului, serviciu schimb valutar, serviciu rent-a-car  si contra-cost, servicii de curatatorie.

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute si cu bucatarie utilata cu toate necesitatile ( frigider, cuptor cu microunde, aparat de facut cafea, masina de spalat vase, vesela, ustensile de bucatarie). Camerele sunt dotate de asemenea, cu aer conditionat, telefon dial-up, seif, acces internet WI-FI, TV LCD prin satelit, uscator de par, set de toaleta.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.biohotel.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie