Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află in Falassarna, chiar pe plaja cu nisip.

Dotări

Clienții au la dispoziție 55 de camere intr-o clădire principală cu 2 etaje și 8 clădiri auxiliare. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Printre serviciile hotelului se numără o cameră de bagaje. In spațiile comune se poate naviga pe internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de ingrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de transfer și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat, sufragerie, bucătărie și baie. In majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Există dormitoare separate. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. Există un birou. Chicineta este echipată cu un congelator. De asemenea, există și o mașină de spălat și un set de călcat. Telefonul, canale prin satelit, CD player-ul, DVD player-ul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. In plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică in băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, scufundări subacvatice și aerobic. In timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. In fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie