Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest resort, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Georgioupolis, în apropiere de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Complexul de apartamente are o grădină frumoasă și un loc de joacă.

Locul de cazare

În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit) creează confort optim. În băi se află un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Printre activitățile gratuite de petrecere a timpului liber în complex se numără călărie, snorkelling, scufundări subacvatice și sală de fitness, alți organizatori mai propun și călărie, snorkelling și scufundări subacvatice. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun și o cafenea. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie