Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean Pearl


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situat chiar pe plaja cu steag albastru din Rethymno
Centrul localitatii Rethymno, unde puteti gasi o fortareata in stil venetian, este la 3 minute cu masina de hotel. Personalul de la biroul de turism ofera servicii de inchirieri auto si la hotel este disponibila o parcare privata gratuita. Aeroportul International Chania este situat la 66 km.

FACILITATI
Hotelurile Pearl sunt concepute pentru cupluri exigente, calatori singuri si familii mici care incanta simturile cu servicii excelente intr-un cadru senin. Pe langa angajamentul fata de calitate si servicii,
atentia la detalii reprezinta cadrul perfect pentru o vacanta incantatoare.
Hotelul de 5 stele Aegean Pearl ofera camere elegante si mic dejun grecesc. Hotelul are 3 piscine si 2 restaurante gourmet
Printre optiunile de wellness se numara o baie de aburi si o sala de gimnastica complet echipata. Copiii pot folosi 2 piscine speciale sau terenul de joaca.

RESTAURANT
Restaurantul Ariadne serveste un bufet bogat la cina, pe terasa. Braseria Loukoulos are vedere la mare si la piscina si serveste gustari, masa de pranz si cina
Restaurant principal pentru oaspetii cu demipensiune si cazare cu mic dejun. Demipensiune include micul dejun si cina. Ambele mese sunt servite in stil bufet. SHO W cooking.
Se aplica codul vestimentar: fara pantaloni scurti, fara papuci, fara uniforme sportive
Mic dejun bogat si cina tip bufet cu specialitati internationale si grecesti Restaurant Panorama a la Carte pentru pranz si cina. Bucatarie si gustari internationale si cretane Bar, in interior si in aer liber, situat langa zona piscinei, terasa cu vedere la mare

CAMERE
Camerele de la hotelul Aegean Pearl sunt au mobilier modern si ofera TV LCD cu canale prin satelit si un DVD player. Toate camerele au aer conditionat si un balcon mobilat. Unele camere ofera vedere la mare, iar altele au o piscina privata.
Camera dubla-(26 mp)-Camera decorata modern, cu aer conditionat, TV prin satelit si un frigider. Baia moderna este dotata cu papuci si un uscator de par.
Camera dubla cu piscina privata-(26 mp)-Are o piscina privata, cu terasa si sezlonguri.
Suita-(60 mp)-Camera spatioasa si luxoasa, cu zona de relaxare. Ofera vedere la Marea Cretei
Camera dubla sau twin cu vedere partiala spre mare-(26 mp)-Aceasta camera twin/dubla are balcon, aparat de ceai/cafea si TV cu ecran plat.
Camera de familie cu vedere la mare-(52 mp)-Aceasta camera de familie are balcon, halat de baie si fierbator electric.
Camera de familie cu terasa-(52 mp)-Aceasta camera de familie are balcon, zona de relaxare si podea cu gresie/marmura.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.