Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află în imediata apropiere față de plajă, într-o zonă centrală în Acharavi.

Dotări

La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Aparthotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un serviciu de transfer, de o spălătorie de tip self-service și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, hotelul mai oferă, pe lângă ciclism/ciclism montan, windsurfing, iahting, catamaran și scufundări subacvatice, și o sală de fitness contra cost. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie