Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA BEACH RESORT


Descriere

LOCALIZARE

Alva Donna Beach Resort 5* este localizat la 10 km de centrul orasului Side. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 60 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata. Piscine exterioare pentru adultii si copii, una cu tobogae. Piscina interiora la centrul Spa.
Alves Kids Club (4 - 12 ani): Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Spa & Wellness: bai turcesti, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare. Sala de fitness.
Activitati sportive si de relaxare: ping-pong, tenis, darts, bowling, biliard, tir cu arcul, polo pe apa,baschet, volei pe plaja, minigolf, boccia
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive (aerobic, water gymnastics, step), spectacole si muzica live
Organizare de evenimente si conferinte

RESTAURANT

Restaurante: Horizon Restaurant, Capri A la Carte (specific italian), Anatolia A la Carte (specific turcesc), Taka A la Carte (specific pescaresc), Big Hut, Gozelme
Baruri: Bistro Bar, Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, telefon, seif, minibar, aparat de cafea/ceai, baie dotata cu cada/dus, uscator, papuci si halate.

STANDARD ROOM (27 m2) - pat frantuzesc/doua paturi single
FAMILY ROOM (34 m2) - un pat frantuzesc si doua paturi single
ROYAL SUITE (85 m2) - doua dormitoare, living, doua bai (una cu jacuzzi)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.