Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE EXPERIENCE OROTAVA


Descriere



Localizare

Be Live Experience Orotava 4* este situat la doar 5 minute distanta de plaja din Puerto de la Cruz, la 200 metri de plaja si de complexul de agrement Lago Martianez. La 24 km se afla aeroportul Los Rodeos si la 40 km de Santa Cruz de Tenerife, principalul port al insulei. 



 

 

Facilitati hotel

Be Live Experience Orotava ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati oaspetilor sai: piscina amenajata in aer liber, wifi, camere nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, bar, terasa la soare, piscina in aer liber, divertisment de seara, animatori, biliard, restaurant cu servire in servire in regim bufet, bar, serviciu zilnic de menaj, lounge cu Tv, birou de turism, inchirieri auto, salon de inrumusetare, spalatorie, receptie deschisa nonstop, sali de conferinte, wifi contracost, aer conditionat, seif, lift, camere de familie, facilitati persoane cu mobilitate redusa, camere nefumatori. 



 

 

Facilitati camere

Toate unitatile de cazare beneficiaza de Tv prin satelit, mobilier modern, seif (cost suplimentar), aer conditionat (cost suplimentar), articole sanitare incluse.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Recepție 24h
Camere nefumători