Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Sibiana


Descriere

Localizare:
Pensiunea Casa Sibiana, situata in cea mai estica localitate a Romaniei - Sulina, va ofera conditii excelente pentru petrecerea weekend-ului, a vacantei sau concediului, feriti de stresul aglomeratiilor urbane, intr-un cadru natural deosebit.


Dotarii si facilitati:

Pensiunea dispune de o capacitate de cazare de 52 de locuri, din care 20 locuri in camere duble matrimoniale sau twin, 12 locuri in camere triple si pentru a veni in sprijinul grupurilor, doua suite cu cate 6 locuri (fiecare cu cate doua camere triple).
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, acces wireless la Internet, TV si bai proprii (dus cu hidromasaj).

Pensiunea Casa Sibiana ofera oaspetilor posibilitatea de a servi masa in restaurantul propriu.

De asemenea, beneficiind de un loc de acostare la mal si ambarcatiuni proprii - un catamaran si barci cu motor - ofera doritorilor posibilitatea de a efectua plimbari in Delta Dunarii, la gura Dunarii ori spre localitatile invecinate - contra cost

Excursii :
- Lacul Lumina, Vatafu, jepsi sicanale naturale din delta (3-4) ore
- Padurea Letea (excursie de 6-7 ore),
- Lacul Rosu - Rosulet sicanale naturale din delta (3-4) ore

Pentru plimbari in imprejurimi pensiunea pune la dispozitia oaspetilor biciclete cu o taxa de inchiriere- contra cost

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.