Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton (fost Cavaler)


Descriere

Situat la 200 de metri de Cetatea Sighisoara, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, Doubletree by Hilton Hotel Sighisoara - Cavaler ofera acces gratuit la un centru spa cu sauna finlandeza, baie de aburi si piscina interioara.
Toate camerele sunt elegante si ofera aer conditionat, minibar si TV cu ecran plat. Baile includ articole de toaleta. Unele camere si suite de la DoubleTree by Hilton Hotel Sighisoara - Cavaler au scari interioare.
In intregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi si exista sali de conferinte cu o capacitate de 300 de persoane. Pentru confortul dumneavoastra, se ofera servicii de concierge si de transfer cu plata. De asemenea, sunt disponibile si masaje, la un cost suplimentar.
Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala si este disponibil si room service. Oaspetii se pot relaxa la bar sau pe terasa de vara, unde pot savura preparate la gratar.
La mai putin de 50 de metri este o statie de autobuz. Aeroportul Targu Mures Transilvania se afla la 59,5 km de aceasta proprietate. La cerere, aveti la dispozitie parcare privata gratuita atat in aer liber, cat si in subteran.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie