Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dracul Danes


Descriere

Pensiunea Dracul Danes, cotata la 3 margarete este situata pe cursul Tarnaveni Mari intr-un minunat decor natural, in apropierea localitatii Danes, la doar cativa kilometri de legendara cetate din Sighisoara. Dorarile pensiunii constau in: piscina in aer liber, sala de conferinte(70 de locuri), sala de consiliu (12 locuri), gratar, mini-ferma, teren minifotbal, masa de ping-pong.
Centrul Ecvestru, clasificat la 3 margarete se afla in imediata apropiere a Pensiunii Dracula Danes si se intinde pe o suprafata de 5 hectare, iar toate activitatile se desfasoara 'in jurul cailor'.


Restaurant: Pensiunea detine 60 de locuri in restaurant, 65 de locuri pe terasa si 60 de locuri in crama, in cadrul carora turistii pot savura specialitati culinare internationale sau locale.


Camere: Pensiunea are 16 camere standard sau camere duble superioare, dotate cu balcon, baie proprie cu dus, televiziune prin cablu si o suprafata cuprinsa intre 24 metrii patrati si 55 metri patrati.

Atractii in zona: Dracul Danes Country Club, Biserica Fortificata, Biserica Sfantul Nicolae, raul Tarnava Mare, orasul Sighisoara.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.