Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Binderbubi


Descriere

Daca esti in cautarea unui hotel in Transilvania, incepe vacanta la Hotelul Mercure BINDERBUBI din Sighisoara. Parte a lantului hotelier Accor, este situat la 7 minute de centrul cetatii medievale. Atmosfera tiroleza, restaurantul, centrul SPA, salile de conferinta, apropierea de punctele de atractie turistica ale zonei si preturile atractive il recomanda atat pentru vacante relaxare cat si pentru evenimente de business si de echipa.
Hotelul pune la dispozitie 52 camere cu un design interior proiectat de specialisti austrieci si elvetieni cu motive si ispiratii tiroleze, intr-o combinatie perfecta de spirit medieval si modernitate.
Dotari si servicii
Dealul Cetatii, cea mai cunoscuta parte a orasului Sighisoara, fondat de emigrantii germani in a doua jumatate a secolului al XII-lea, atrage pasionatii de istorie nu doar prin arhitectura sa caracteristica, ci si pentru izvoarele dacice descoperite aici - bijuterii, ceramica si portiuni ale unei cetati fortificate, datand din anul 1100 inainte de Christos.
La baza Dealului Cetatii, situat la confluenta a trei cartiere sasesti, Hintergasse, Schasergasse si Hemdchen, se afla astazi singurul complex de 5 stele din zona, Hotelul BinderBubi Sighisoara.
Amplasarea lui a fost gandita pentru a oferi perspectiva catre cele mai importante puncte. Fatada este orientata spre Turnul cu Ceas, vechiul sediu al Primariei Orasului, iar celelalte laturi dau catre Scoala si Biserica din Deal respectiv Dealul Lunca Postei.
Hotelul BinderBubi se remarca prin perfecta armonizare si incadrare arhitectonica in mijlocul unei regiuni incarcate de istorie.
Cand facem referire la HOTEL BINDERBUBI cea mai potrivita formula ar fi complex hotelier. Serviciile sale acopera o gama larga de dorinte: weekend-uri de relaxare, vacante si organizarea unor evenimente speciale din viata personala sau profesionala.
Hotelul este situat la 41 km de Aeroportul Targu Mures Transilvania si ofera parcare privata gratuita, acces gratuit la internet, acces la SPA si la terasa restaurantului.
Centrul de wellnes Blumengarten completeaza vacanta ta de relaxare sau evenimentul de echipa.
Centrul ofera proceduri de aromaterapie, jacuzzi, salon de ralaxare, masaj, sauna uscata/umeda.
Va invitam sa savurati preparatele noastre culinare si sa va bucurati de o pauza de cafea in decorul rafinat al restaurantului aLoreleia, rustic, in stil bavarez al terasei, pitoresc al cramei aLa Pastorellaa sau in cel mai putin formal al barului aZara Cafea.
La Mercure Sighisoara Binderbubi Hotel and Spa gasiti un loc potrivit pentru orice eveniment: o cina eleganta, o petrecere in familie sau o intalnire de afaceri.
Hotelul va pune la dispozitie 3 sali de conferinta cu o capacitate de 20-60 de locuri. Toate salile sunt dotate cu videoproiector.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu
Dotari camere
Alege camerele care ofera un confort aparte, sporit de designul interior de influenta tiroleza si de calitatea mobilierului, dar si de privelistea oferita de pozitionarea hotelului. Camerele ofera posibilitatea prepararii cafelei sau ceaiului si sunt dotate cu TV, internet, seif (poti opta pentru depozitarea valorilor in seiful din camera sau in cel de la receptie), telefon international, aer conditionat canapea sau fotoliu extensibil daca ai musafiri
Odata cu intrarea in camera aleasa, vei descoperi un confort aparte, sporit de designul interior dar si de privelistea care ti se dezvaluie prin ferestre.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.