Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Atena 2 stele este situat pe faleza, in zona sudica a statiunii Saturn, la intrarea dinspre Mangalia. Hotelul este amplasat la cativa metri de mare, iar accesul pe plaja se face usor. Hotel Atena Saturn are 231 camere duble impartite pe 13 nivele. Spatiile de cazare sunt prevazute cu televizor si baie proprie cu dus. Datorita amplasarii hotelului, majoritatea camerele au vedere catre mare.
Dotari camere
Camerele duble dispun de baie proprie cu dus si televizor cu televiziune prin cablu tv. Contra cost, in limita disponibilitatii, camerele pot si dotate si cu minibar.
ServiciiFacilitati copii: Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.Copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar.Copiii de la 7 la 11.99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar.
Servicii cu plata: inchirieri frigider, jocuri, parcare
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie