Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN BEACH RESORT COMPLEX


Descriere

Localizare: Sun Beach Resort beneficiaza de o pozitie ideala, pe plaja, la 5-10 minute de centrul localitatii Ialyssos, intr-o zona verde cu palmieri si gradini frumoase care coboara pana la plaja. Este situat la 10 km de orasul Rhodos si aeroport, in partea de nord-vest a insulei si este unul dintre putinele hoteluri care ofera acces direct la plaja din Ialyssos, constituind vacanta ideala pentru familiile cu copii.

Servicii si facilitati hotel
: Bucurandu-se de locatia excelenta pe plaja cu nisip si pietricele decorata cu Blue Flag, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina si contra cost la plaja, prosop d eplaja (contra cost), receptie 24 ore, 3 restaurante si 5 baruri, animatie in timpul zilei si a serii, 2 piscine pentru adulti, 2 piscine pentru copii, 1 piscina tematica pt copii cu topogan in forma de caracatita, centru fitness & Jacuzzi, teren de tenis cu nocturna, teren de fotbal, volei pe plaja, mini golf, tenis de masa, 2 locuri de joaca pt copii, biliard, darts, jocuri video, rampe de acces pt carucioare, room service (12 ore), schimb valutar, doctor, Servicii de spalatorie si curatatorie, internet wi fi (contra cost), rent a car, parcare, Lounge TV, super market, coafor, organizare de conferinte si evenimente, baby cot (gratuit).

Camere
: Complexul dispune de 27 camere standard, 20 camere superior, 18 Family Room, 88 studiouri, 40 studio superior, 103 suite cu un dormitor, 3 suite cu un dormitor pt persoanele cu dizabilitati, 6 suite cu 2 dormitoare.Facilitati camera standard: balcon, baie cu dus si WC, aer conditionat centralizat (Iunie-Septembrie), incalzire centralizata, TV, telefon, internet, mini frigider, uscator de par, seif (contra cost).
Alte facilitati in camerele superioare:
- DBL Superior si Superior Studio: DVD player, fierbator, halat si papuci de baie
- Studio & Suite: masa, chicineta, mini frigider, cuptor microunde, toaster, blender
- Deluxe Suite: chicineta complet echipata, DVD, fierbator, expresor, cuptor cu microunde, toaster, internet wi fi gratuit, halat si papuci de baie, prosoape de plaja, masa & fier de de calcat, la sosire cos cu fructe si o sticla de vin.

Facilitati pentru copii:

- Programul Sun Beach 4 Kids, intre lunile Mai-Octombrie, cel mai complex astfel de program din Rhodos; consta in numeroase facilitati pentru copii precum: department dedicat pt copii cu jocuri, produse de marca pt copii, zone de joaca cu aer conditonat, receptie si lounge separate, club de filme, mini club in interiorul hotelului supervizat de personal calificat, jocuri, muzica, biblioteca, 2 locuri de joaca afara cu tematici diferite si cu tunele, topogane, leagane, mini disco 6 zile /saptamana.
- Kids Suite: apartamente decorate special pt copii, cu 1dormitor cu 2 paturi twin si un living cu 2 paturi twin, capacitate maxima 2 adulti si 2 copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie