Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Atrium Prestige este un hotel de lux deschis publicului in 2009 si face parte din lantul cu acelasi nume a Atrium a ce mai detine alte 2 proprietati luxuriante in Rhodos.
De asemenea toate cele 3 hoteluri Atrium din Rhodos fac parte din topul aGreat hotels of the worlda.
Facilitatile, serviciile si localizarea hotelului au determinat ca aceasta sa fie recomandat de catre TripAdvisor si HolidayCheck cu calificative foarte bune.

Localizare
Complexul detine o pozitionare excelenta, pe plaja cu nisip si pietricele din aproprierea localitatii Lachania, una dintre zonele ce pastreaza cel mai bine autenticitatea zonei in cadrul insuei.
Traditionalul sat Lachania se aflat astfel la 5 km iar capitala insulei si aeroportul se afla la o distanta de aproximativ 75 de km.

Distante
- Satul Lachania-> 5 km
- Prasonissi a> 18 km
- Lindos -> 30 km
- Rhodes Town -> aproximativ 75 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in partea sud-vestica a insulei face ca atractiile principale sa fie:
- plaja Prasonissi a cel mai sudic punct al insulei si locul unde Marea Mediterana si cea Egee se intalnesc
- satele si plajele Kitotari si Gennadi
- acropola si orasul Lindos

Atu-uri hotel
- servicii si facilitati de 5* intr-o zona traditionala si linistita
- dispune de ainsulaa cu capela separate pentru casatorii
- detine propriul sau centru de thalasso terapie
- posibilitate de alegere a tipului de masa din 3 variante disponibile

Facilitati
Cladirea principala ofera peisaje panoramice superbe asupra marii Mediterane iar bugalowurile si vilele sunt contruite in stil tipic grecesc pentru a aminti de asezarile traditionale.
un lobby spatios cu receptie se afla in cladirea principala; barul, cofetaria si restaurantul principal se deschid intr-o frumoasa terasa iar restaurantele a la carte si barul de la piscina sunt inconjurate de catre cascade si lagune albastre. Piscina principala masoara 2000m2 si este inconjurata de terase, sezlonguri si umbrele iar prosoapele de plaja sunt incluse. Copii se pot bucura de piscina si locul de joaca special amenajat, scaune inalte si patut in camera, iar la cerere si contra-cost se poate rezerva si serviciul de baby-sitting. Animatia este soft pe timpul zilei si se organizeaza seri tematice.
Activitati sportive si facilitati aferente sunt prezente si incluse precum sala de fitness, terenuri de tenis, basket si volei sunt prezente iar mini golful, biliardul, sauna si hammam-ul sunt contra-cost.
Complexul detine 4 restaurante a la carte si ofera o gama variata de preparate atat in restaurantele gourment cat si in cele principale. Puteti opta pentru varianta de mic dejun, demipensiune sau pensiune completa.
De asemenea in cadrul complexului va puteti rasfata si la centrul spa thalasso ce va pune la dispozitie variate proceduri si tratamente.

Camere
Cele 250 de camere ale complexului sunt luxos mobilate si dispuse pentru a va crea un spatiu relaxant si intim pe toata durata sejurului 60 din ele fiind echipate cu propriile piscine private.
Toate camerele sunt spatiose si cu bun gust mobilate.

Tipuri camera
-> Dubla superioara cu vedere la mare
-> Dubla superioara cu piscina private
-> Suite superior
-> Junior suite deluxe cu vedere la mare
-> Family Suite cu vedere la mare
-> Single Standard

Dotari camera
Toate camerele dispun de zona de sezut, mini-bar, aer conditionat, TV satelit, internet WIFI, telefon, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, halate si papucei, cada cu hidromasaj, uscator de par, oglinda pentru machiaj si se deschid intr-un balcon sau veranda spatioasa.
Camera dubla superioara cu piscina privata este echipata de asemenea cu piscina incalzita si veranda cu sezlonguri.
Camera suite superior are incaperi separate pentru dormitor si zona de living, 2 bai si vedere la mare.
Juinor suite detine un spatiu mai mare pentru zona de living iar dusul este separat de baie.
Camera de tip family suite este perfecta pentru familii de 4 persoane, avand un dormitor separat si unul combinat cu zona de living, iar dusul este de asemenea separat in baie.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie