Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul creaza o atmosfera unica, de romantism, relaxare si rasfat, bucurandu-se de o constructie deosebita, curte interioara amenajata frumos, o superba vedere panoramica la Marea Neagra.

Descriere :

Situat pe malul sudic - inalt si stancos - al unui golf din Obzor, The Cliff Beach & Spa Resort 4* este inconjurat de verdeata, aer curat si sate traditionale bulgaresti. Renovat in 2011, resortul este orientat in intregime cu fata spre mare, astfel ca fiecare cladire din complex se bucura de primele raze ale soarelui.Dacă sunteți în căutarea unui hotel romantic în Obzor, The Cliff Beach & Spa Resort este o alegerea potrivita.

Localizare:

Hotelul The Cliff Beach Hotel se afla la distanta egala fata de cele doua aeroporturi internationale din zona, Burgas si Varna, astfel ca oaspetii care sosesc cu avionul nu trebuie sa-si faca probleme in aceasta privinta.

Facilitati hotel:

The Cliff Beach Hotel ofera o recepție deschisă nonstop, serviciu de cameră și un magazin de cadouri, de asemenea dispune de o piscină și un bar menit sa va faca sederea placuta . Complexul are o sală de conferințe pentru 150 de persoane, o sală de conferințe pentru 50 de persoane, un centru de conferințe, o sală VIP pentru 20 de persoane, un salon de coafură. Printre diferitele servicii puteți beneficia de room service, spălătorie, călcat, curățătorie chimică, apeluri de trezire, turn-by-turn, închirieri de mașini și multe altele.The Cliff Beach Hotel dispune si de o parcare privata ,oferita gratuit oaspetilor .

Facilitati camere:

Complexul este format din 4 cladiri principale dispuse in jurul unei piscine exterioare amenajata cu cascade si gradini si pune la dispozitia turistilor spatii de cazare cu interioare elegante si cu vedere panoramica la mare si la golf. Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, balcon mobilat, TV LCD program satelit, DVD player, baie proprie cu dus sau cada, chiuveta dubla, jacuzzi in unele apartamente cu 2 dormitoare, halate de baie si papuci, uscator de par, acces internet, chicineta complet utilata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie