Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Apollo Neptun 3 stele este amplasat aproape de centrul statiunii, la 100 de metri de gara si 800 de metri de mare. Este RENOVAT INTEGRAL in 2020 - 2021!!

Hotelul este construit pe 5 etaje si dispune de camere duble cu 2 paturi sau cu pat matrimonial.

Spatiile de cazare au o suprafata de 16 mp si sunt dotate cu bai proprii cu cadita de dus, televizor cu cablu TV, frigider si aer conditionat.
Facilitati hotel: terasa, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, piscina in aer liber, bar la piscina, spectacole si activitati pentru copii, loc de joaca interior si exterior cu acces gratuit,

Toate camerele de la etaj sunt prevazute cu balcoane.


Hotel Apollo Neptun mai dispune de salon pentru mic dejun cu terasa si bar de zi, restaurant, piscina cu acces gratuit pentru clientii hotelului.


Servicii masa:Sistem de servire a meselor: cu bauturi incluse: Mic dejun bufet (07:30 - 10:00), pranz a la carte, cina bufet (19:00 - 21:30). In timpul programului de servire a micului dejun si cinei, apa, sucuri naturale, cafea, ceai.
Lobby bar la receptie: servire a la carte, contra cost
Bar la piscina Apollo: a la carte, contra cost in intervalul orar 09:00 - 23:00.
Programul de functionare a barurilor si restaurantului poate suferi modificari fara o notificare in prealabil.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 1 sau 2 copii intre 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar asigurat
- 1 copil intre 2-11.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, achita mic dejun, pentru al doilea copil intre 2-11.99 ani este obligatoriu pat suplimentar
- 1 copi peste 12 ani, achita pat suplimentar si mic dejun.

NOTA: este obligatorie purtarea bratarii de identificare primita la receptia hotelului.
Check out- ora 11:00


Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.












Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.