Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Pozitionat in centrul statiunii, intre hotelul ,,Iaki' si hotelul ,,Riviera', hotelul ,,Venus' este situat la doar 20 m de plaja.

Descriere: Amplasarea acestui hotel, chiar in centrul statiunii, in apropierea plajei, va poate oferi chiar de la prima vedere tot ceea ce ati astepta de la o vacanta pe litoral. Aici puteti sa va bucurati de confort si relaxare la malul marii , indiferent daca sunteti alaturi de familie, prieteni sau singuri.

Hotel Venus Mamaia detine plaja proprie (Plaja Mojito) si ofera turistilor sai acces gratuit cu 2 sezlonguri asigurate pentru fiecare camera ocupata. Toate camerele hotelului Venus Mamaia au fost renovate complet in anii 2016-2017. In prezent ofera camere cu mobilier nou si dotate cu televizor, minibar, aer conditionat. Pentru servirea meselor, Hotel Venus are un restaurant tip autoservire, cu o capacitate de 300 de locuri si terasa in aer liber. In zonele publice ale hotelului a restaurant, receptie a exista retea wireless gratuita.

Camere:
Camerele duble modernizate, sunt mobilate inteligent, astfel incat sa puteti beneficia de suficient spatiu pentru relaxare dupa o zi torida la plaja. Intreg mobilierul este de cea mai buna calitate, iar serviciile incluse sunt exact ceea ce va puteati dori.
Pentru confortul turistilor , camerele duble sunt dotate cu TV ( cablu) , frigider/minibar , aer conditionat si geam termopan.
In zonele publice ale hotelului ( receptie si restaurant ) puteti accesa gratuit reteaua de internet wireless.ariful pentru ocuparea unei camere single ( 1 adult ) se calculeaza aplicand 80% la tariful unei camere duble.
Nu se vand camere in regim single in varf de sezon.
Copiii cu varsta mai mica de 9 ani (neimpliniti) au cazare gratuita fara a beneficia de pat suplimentar , copiii cu varsta 9-14 ani se va ahita o taxa 50 lei/zi fara a beneficia de pat suplimentar si pentru copiii cu varsta de peste 14 ani se va achita taxa Extra Bed ( maxim 1 copil in camera cu 2 adulti).
Pretul pentru animalele de companie este de 50 lei/animal de companie. Cazarea se va face numai pe mezanin (parter).
Apartamente modernizate: in aceste apartamente veti putea regasi spatiul necesar pentru a putea oferi intimitatea dorita de toti membrii familiei. De asemenea veti putea beneficia de tot confortul oferit de propriile dumneavoasta locuinte.
Pentru confortul turistilor , apartamentele sunt dotate cu TV ( cablu) in ambele camere , frigider/minibar in living , aer conditionat in ambele camere geam termopan si balcon in living.
In zonele publice ale hotelului ( receptie si restaurant ) puteti accesa gratuit reteaua de internet wireless. Copiii cu varsta mai mica de 9 ani (neimpliniti) au cazare gratuita fara a beneficia de pat suplimentar, pentru copiii cu varsta 9-14 ani se va achita o taxa 50 lei/zi fara a beneficia de pat suplimentar si pentru copiii cu varsta de peste 14 ani se va achita taxa Extra Bed (maxim 1 copil in apartament cu 2 adulti).
Pretul pentru animalele de companie este de 50 lei/animal de companie. Cazarea se va face numai pe mezanin (parter).

Restaurant: Interioriul restaurantului cat si terasa exterioara va vor intampina cu un aspect elegant si proaspat care va va inspira confort si relaxare.
Bucataria restaurantului va ofera atat meniul traditional romanesc cat si alte specialitati exotice care vor impaca gusturile tuturor clientilor indiferent de varsta.
Hotelul va pune la dispozitie un bar in incinta restaurantului, unde puteti comanda bauturi rafinate, cafea de cea mai buna calitate si unde aveti posibilitatea sa socializati intr-un loc mai retras.
Mic dejun - bufet suedez;
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem fisa cont (30 lei/ persoana/ zi);
Pensiunea completa- mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem fisa cont (60 lei/ persoana/ zi).
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 a 11.99 ANI (INCLUD DOAR MIC DEJUN).

Facilitati copii:
- 2 adulti si 1 copil 0-8.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita si mic dejun, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 0-8.99 ani - primul copil beneficiaza de cazare gratuita si mic dejun, al 2-lea copil achita supliment de cazare si mic dejun 58 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 9-13.99 ani achita supliment de cazare si mic dejun 58 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 9-13.99 ani - primul copil achita 58 lei/zi si beneficiaza de mic dejun, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 60% din valoarea unui loc cu mic dejun si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii, (primul copil 0-8.99 ani si al 2-lea copil 9-13.99 ani ), primul copil beneficiaza de cazare gratuita si mic dejun, fara pat suplimentar, al 2-lea copil 9-13.99 ani achita supliment de cazare si mic dejun 58 lei/zi , fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 14-17.99 ani achita 60% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun si beneficiaza de pat suplimentar.
- al 3-lea adult achita 60% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun si beneficiaza de pat suplimentar.;

Animale de companie: Accesul este permis pentru animale cu talie mica si mijlocie, neagresive, cu cazare la parter.(contracost - 58 lei/zi)
Atractii in zona: Telegondola, Cazino Iaki (vizavi), zona aglomerata cu terase, magazine, restaurante

Hotelul dispune de plaja privata, iar turistii beneficiaza in mod gratuit de doua sezlonguri si o umbrela!

Parcarea este contracost, 30 lei/zi (in limita locurilor disponibile).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie