Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja, in zona cea mai exclusivista a statiunii Mamaia.

Descriere: Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice Feng Shui: foc, pamant, apa si aer. Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante echilibrate de rosu, maro, albastru marin si alb.Toate camerele au vedere laterala la mare, sunt elegant decorate si atent ingrijite.
*in interiorul hotelului Vega nu se fumeaza.
Elegant si rafinat, dar in acelasi timp cald si primitor, Hotelul Vega din Mamaia este potrivit atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru artisti si boemi, pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica, pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele. Ca oaspete al nostru, veti descoperi ca Vega este mai mult decat un hotel de 5 stele in Mamaia: este o experienta minunata, ce imbina luxul discret cu o personalitate primitoare, locul in care gusturi si dorinte diferite sunt satisfacute armonios.


Camere:
Camerele duble cu balcon (suprafata 26 m2) are 1 pat matrimonial iar numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar.
Camerele duble fara balcon (suprafata 30 m2) are 2 paturi separate (twin), care la cerere se pot uni. Numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil . In acest tip de camera pot fi admise paturi suplimentare.
Camerele duble superioare (suprafata 39 m2) are 1 pat matrimonial, o canapea fixa, suprafata mai mare si nu are balcon. Numarul maxim de persoane admise este de 3 adulti sau 2 adulti si un copil. Una dintre aceste camere are facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
Camerele family (suprafata 54 m2) sunt compuse din doua duble standard (una cu pat matrimonial si una cu 2 paturi separate) cu o usa comunicanta dubla intre ele. Acest tip de camera este valabil pentru 4 persoane si tariful nu sufera modificari in cazul in care sunt mai putine persoane in camera.
Junior Suite (suprafata 57 m2) sunt apartamente formate dintr-un living cu canapea extensibila, cu chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), un dormitor cu pat matrimonial si are vedere laterala la mare. Numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil.
Senior Suite (suprafata 65 m2) sunt apartamente formate dintr-un living cu canapea, cu chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), un dormitor cu pat matrimonial si are vedere frontala la mare. Numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil.Toate camerele au vedere laterala la mare, instalatie de climatizare, sistem interactiv de televiziune, telefon cu acces direct, internet wireless si prin fibra optica, minibar, seif, baie cu cabina dus si uscator de par.


Informatii restaurant:
- program mic dejun Akolade: 7.00-10.00. Program Akolade: 7.00-22.30. Pentru servire mesei in camera exista disponibil la orice ora serviciul de room service. Nu este permis accesul in camera cu mancare de la bufetul de mic dejun sau pranz.- in cazul in care, gradul de ocupare al hotelului nu permite organizarea dejunului sub forma de bufet (minim 40 persoane) suma de 19 euro/adult/zi va fi considerata cont client si se va putea servi a la carte la restaurantul Akolade
- din respect pentru dumneavoastra, accesul la restaurantele hotelului este permis doar oaspetilor care respecta o tinuta decenta tinand cont de inditcatiile aflate la intrarea in restaurant (ex: nu este permis accesul in costum de baie, la cina se impune o tinuta eleganta, se accepta doar pantaloni lungi pentru domni)- micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi a rezervarii


Servicii gratuite: accesul si sezlongul la piscina si plaja hotelului de la 01.05-30.09 (in functie si de conditiile meteo), internet, parcare (in limita locurilor disponibile), kindergarden, fitness gym

Informatii utile:
- check in: incepand cu ora 16.00. La check-in se opreste o garantie de 500 lei, care se restituie la plecare
- check-out; pana in ora 12.00. Tarife late check-out: pana in ora 15.00-25%, 15.00-18.00- 50%, dupa 18.00-100% din tariful de cazare. Late check-out-ul se poate confirma doar in limita disponibilitatii.
- carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, American Express. Curs intern 1 euro- 5.3 lei, 1 dolar= 5.2 lei
- in interiorul hotelului, inclusiv restaurante si baruri, nu este permis fumatul si accesul cu animale de companie
- in intervalul 01.06-09.09.2023 pachetele sunt disponibile cu check-in si check-out in oricare zi a saptamanii, exceptand sambata

Politica copii: - intre 0-6.99 ani are gratuitate la cazare si pensiune conform perioadei de cazare
- intre 7 si 11.99 ani- in perioada 01.01-27.04, 02.05-16.06, 10.09-31.12- 14 euro/zi (include cazare si mic dejun)
- in perioada 28.04-01.05 si 15.06-30.09- 33 euro/zi (include cazare, mic dejun si dejun)
- peste 12 ani= adult
- politica pentru al 3-lea adult- in perioada 01.01-27.04, 02.05-14.06, 10.09-31.12- 14 euro/zi (include cazare si mic dejun)
- in perioada 28.04-01.05 si 15.06-09.09- 33 euro/zi (include cazare, mic dejun si dejun)
- pat suplimentar (fara mese incluse)- 25 euro/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie