Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flora

   Mamaia 900001, Jud Constanta, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Flora este situat la jumatatea distantei dintre Cazino si Satul de Vacanta, aproape de parcul Aqua Magic, Telegondola si Teatrul de Vara.

Facilitati hotel: 2 restaurante, bar de zi, terase, sali de conferinte cu dotari complete, rampa acces persoane cu dizabilitati, lifturi, internet wireless,desteptarea la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea corespondentei turistilor, punerea la dispozitia turistilor a materialelor de informare turistica, pastrarea obiectelor uitate, pastrarea bagajelor pana in momentul cazarii dar si dupa eliberarea camerei, piscina exterioara, servicii cu plata - expedierea corespodentei, presa locala si centrala, convorbiri telefonice si fax, comenzi taxi, multiplicare documente, expedierea obiectelor uitate de turisti.
Hotel Flora Mamaia dispune de 309 camere duble si 30 de apartemente.

Facilitati camere: televizor LCD conectat la televiziunea prin cablu si satelit, minibar, internet wireless, telefon cu linie directa pentru apeluri interne si internationale de la receptie, instalatie de climatizare vara – iarna, cu posibilitatea reglarii nivelului de confort, baie dotata cu dus, geamuri termopan si mocheta noua.

Descriere camere:
televizor LCD conectat la televiziunea prin cablu si satelit, minibar, internet wireless, telefon cu linie directa pentru apeluri interne si internationale de la receptie, instalatie de climatizare vara – iarna, cu posibilitatea reglarii nivelului de confort, baie dotata cu dus, geamuri termopan si mocheta noua.

Descriere facilitati:
2 restaurante, bar de zi, terase, sali de conferinte cu dotari complete, rampa acces persoane cu dizabilitati, lifturi, internet wireless,desteptarea la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea corespondentei turistilor, punerea la dispozitia turistilor a materialelor de informare turistica, pastrarea obiectelor uitate, pastrarea bagajelor pana in momentul cazarii dar si dupa eliberarea camerei, piscina exterioara, servicii cu plata - expedierea corespodentei, presa locala si centrala, convorbiri telefonice si fax, comenzi taxi, multiplicare documente, expedierea obiectelor uitate de turisti.
Hotel Flora Mamaia dispune de 309 camere duble si 30 de apartemente.

Locatie:
la jumatatea distantei dintre Cazino si Satul de Vacanta, aproape de parcul Aqua Magic, Telegondola si Teatrul de Vara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Minibar
Shower
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Free wireless internet
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Heating
Newspaper
TV in room
Bar
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Reception desk
Paid parking

Locatie