Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

*Recomandat familiilor care cauta sa petreaca un sejur linistit

Localizare: In centrul statiunii, la 100 metri de plaja, langa Hotel ,,Riviera' si Hotel ,,Iaki', la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino.

Descriere: Renovat in anul 2005, hotelul va ofera conditii bune de cazare, conform cu clasarea sa in categoria de 3 stele.



Camere: Hotel ,,Astoria' din Mamaia va pune la dispozitie 197 de camere duble si apartamente cu mobilier nou, dotate cu TV si cablu, minibar, baie proprie complet renovata si aer conditionat.


Restaurant: Hotelul detine un restaurant cu specific romanesc si international, avand o capacitate de 300 de locuri.

Facilitati: Hotelul mai dispune de braserie, de un bar si de parcare.


Servicii gratuite: parcare, seif, informatii turistice


Servicii cu plata: servicii de curatatorie / spalatorie


Facilitati copii: Familiile care vin cu un copil in varsta de pana la 3.99 ani beneficiaza de gratuitate pentru acesta, fara pat suplimentar. Pentru al doilea copil (indiferent de varsta) se achita 20 ron/zi pentru utilitati, fara pat suplimentar. Pentru copii in varsta de 4-13.99 ani, se va achita 50% din valoarea unui loc/zi din perioada respectiva, montandu-se pentru acestia paturi pliante si/sau platesc 20 ron/zi pentru utilitati. Pentru cei trecuti de 14 ani se achita integral un loc pe zi. Referitor la mic dejun pentru copii:
- copiii cuprinsi in varsta de 0-3.99 ani au gratuitate 100%
- copiii cuprinsi in varsta de 4-8 ani au 50% gratuitate
- copiii icepand cu varsta de 9 ani achita micul dejun integral


Atractii in zona: Se afla situat langa Hotel ,,Riviera' si Hotel ,,Iaki', la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino.

Animale de companie: Interzis accesul cu animale de companie in incinta hotelului

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie