Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Dream Mamaia Nord cm


Descriere

Apartamentul Vila Anare Tomis
Situat intr-un complex unde domneste eleganta, simplitatea si bunul gust va punem la dispozitie un apartament cochet pentru a va bucura de liniste dar si de distractie in cluburi renumite din Mamaia Nord alaturi de familie si prieteni.
Apartamentul Vila Anare Tomis este alcatuit din 2 camere putand caza astfel 4 persoane deoarece este dotat cu un pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living. Fiecare camera pune la dispozitia dumneavoastra smart TV-uri cu o gama larga de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi cat si aer conditionat pentru zilele toride de vara. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei cat si ale turistilor care ne trec pragul
Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D19 Bl C1, et. 4, ap. 17, complex Tomis Villa

Apartamentul North Blue Love SE2A
Apartament este situat in Mamaia Nord, in una din cele mai bune zone avand acces la plaja si la cateva puncte de interes ale statiunii. Este o locatie perfecta pentru a va putea relaxa si a petrece timp cu familia sau cu prietenii.
Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord si pune la dispozitia turistilor un loc de odihna. Este alcatuit din 2 camere spatioase unde se pot caza 4 persoane deoarece este dotat cu pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living.
Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, smart TV si Wi-Fi de cea mai buna calitate. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei.
Apartamentul North Blue Love SE2A este foarte spatios si este amplasat intr-o cladire noua si care beneficiaza de un interior placut si relaxant pentru a spori confortul turistilor.

Santorini Apartament Tomis Vila
Vedere frontala la mare
Datorita amplasarii in cea mai cocheta zona a statiunii Mamaia, apartamentul Santorini ofera turistilor care ne trec pragul confortul de acasa cat si privelisti de vis asupra marii.
Ce poate fi mai placut decat sa te trezesti si primul lucru pe care il vezi sa fie marea linistita si nisipul infierbantat de razele soareluie
Apartamentul este foarte spatios si beneficiaza de un interior placut si relaxant. Este alcatuit din 2 camere spatioase unde se pot caza 4 adulti deoarece este dotat cu pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, smart TV si Wi-Fi de cea mai buna calitate. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei cAet si ale turistilor. Ofera o atmosfera calda si primitoare datorita peisajelor si obiectelor decorative aduse chiar din insula greceasca Santorini. Cafeaua o puteti savura pe terasa amenajata special sa va rasfatati in diminetile linistite de vara, admirand valurile marii.
Turistii care se cazeaza la noi au loc de parcare asigurat.
Apartamentul Santorini este locul unde poti petrece nopti de neuitat alaturi de familie si prieteni datorita cluburilor aflate in apropierea acestuia cat si a plajelor selecte.
Etaj 2 (bloc cu lift)- statiunea Mamaia Nord, strada D 19. Bl C 1, Ap 10, TOMIS VILA

Taxele locale se achita la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.