Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul ,,Ambasador' este pozitionat in partea de nord a statiunii Mamaia, in imediata apropiere a celei mai largi plaje de pe litoralul romanesc si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de plajele mari din statiune.

Descriere: Hotelul este pozitionat perpendicular cu marea si dispune atat de camere duble cu vedere mare (twin si matrimonial), cat si de camere duble cu vedere spre lac, single, garsoniere si apartamente.

Camere: Complet renovate, incepand cu 2014, sunt dotate cu baie, cu cada si dus, uscator de par, balcon, telefon, TV, frigider, aer conditionat, seif si geam termopan.
Numar total camere: 129
Duble: 125 - camere standard cu doua paturi sau pat matrimonial. Camerele superior dispun de un pat matrimonial si o canapea extensibila, balcon cu vedere la mare.Apartamente: 4 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.

Restaurant: Hotelul are restaurant propriu, cu o capacitate de 250 de persoane. Specificul este international si romanesc. Micul dejun este servit in sistem ,,bufet suedez', iar mesele principale (pranz sau cina) sunt servite ,,e la carte' (sistem ,,bonuri valorice').
In sistemul 'All Inclusive' la check in se intra cu masa de pranz iar la check out se iese cu micul dejun.

Servicii gratuite: informatii turistice si culturale, seif si in camera, serviciul comisioner, curierat, serviciul pentru transportul bagajelor, acordarea de prim ajutor in caz de urgenta - trusa medicala, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport, acces la internet wireless, pastrarea obiectelor uitate si anuntarea turistilor, pastrarea bagajelor, comenzi taxi

Servicii cu plata: spalat, calcat si reparat imbracamintea la cerere, serviciul pentru curatat si lustruit incaltamintea, servicii postale, servicii telefonice locale, interurbane, internationale, vanzarea de marfuri de stricta necesitate, inchirieri de umbrele in caz de ploaie, inchirieri de jocuri distractive, inchirieri de sali de receptie, simpozioane etc.

Acesul cu animale: Nu este permis.

Atractii in zona: Hotelul este situat in zona cu cluburi, restaurante si terase din nordul statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie