Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Scor Booking: 9.1 Superb Summertime Inn este situat in Nikiana, Lefkada. Hotelul ofera parcare privata, gradina si o piscina exterioara cu terasa. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul de 3* se afla in Nikiana, la 8 km distanta de centrul orasului Lefkada, iar cel mai apropiat aeroport este Kefalonia la o distanta de 74 de km fata de proprietate. La aproximativ 120 de metri se afla plaja formata din nisip si pietris, cu un peisaj care atrage multi vizitatori. La 5.5 km distanta se afla Cascada Dimosari cu apa cristalina, unde s-a format si o piscina.

Facilitati hotel

Proprietatea ofera o paracare privata, o piscina exterioara cu terasa, sezlonguri si umbrele de soare, gradina, bar la piscina, cafenea, room service, wi-fi gratuit.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, camere pentru nefumatori, camere de familie, frigider, mini-bar, baie cu articole de toaleta gratuite, uscator de par, prosoape, balcon, radio, chicineta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie