Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Royal Cove reprezinta o cladire rezidentiala moderna, cu o suprafata de peste 4.000 mp si este formata exclusiv din apartamente. Datorita pozitionarii sale, majoritatea apartamentelor beneficiaza de o frumoasa vedere la mare. Complexul este situat intr-o zona linistita si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu preparate culinare specifice bulgaresti, precum si o priveliste minunata asupra Marii Negre. Este recomandat pentru persoanele care sunt in cautare de liniste, dar si pentru familiile cu copii, datorita apartamentelor spatioase dotate cu bucatarie.

Descriere :

Royal Cove reprezinta o cladire rezidentiala moderna cu o suprafata de peste 4.000 mp si este formata exclusiv din apartamente. Datorita pozitionarii sale majoritatea apartamentelor beneficiaza de o frumoasa vedere la mare. Complexul este situat intr-o zona linistita si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu preparate culinare specifice bulgaresti, precum si o priveliste minunata asupra Marii Negre. El este recomandat pentru persoanele care sunt in cautare de liniste, dar si pentru familiile cu copii datorita apartamentelor spatioase dotate cu bucatarie.

Localizare :

Este localizat la cca 55km de Varna, in statiunea Kavarna, la cca 100m de plaja.

Facilitati hotel:

Complexul pune la dispozitia clientilor sai restaurant principal, restaurant "a la carte", bar la piscina cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscină, sala de fitness, sauna, aer conditionat in locuri publice, seif la receptie, internet in lobby, parcare pazita. 

Facilitati camere:

Toate camerele dispun de aer conditionat individual, TV cablu, mini-bar, seif, Wi-Fi (gratuit), balcon, mobilier pe balcon, vedere la mare sau la parc. Apartamentele dispun si de bucatarie complet utilata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie