Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nalba

   Str Gala Galaction, Jupiter 905502, Jupiter Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Iris Nalba Mimoza 3 stele Jupiter este situat in centrul statiunii, la doar 100 de metri de plaja, in vecinatatea hotelurilor Meteor si Delta.
Complex Iris Nalba Mimoza este format din trei corpuri de cladire inconjurate de un generos spatiu verde, frumos amenajat, care ofera oaspetilor complexului un cadru natural deosebit pentru petrecerea timpului liber, pentru plimbari si pentru relaxare. Aleile complexului sunt strajuite de flori, copaci ornamentali si plante exotice, ingrijite toate cu mare atentie.
Suprafata totala a complexului Iris Nalba Mimoza este de 15.000 mp, fiind astfel unul dintre putinele unitati de cazare de pe litoral care detine un teren amenajat atat de mare.

Descriere camere:
Toate camerele au: aer conditionat, bai cu dus sau cada, televizor, minibar, internet.
Camerele duble standard sunt situate in corp

Descriere facilitati:
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Iris Nalba Mimoza mai ofera un restaurant, bar, terasa in aer liber, loc de joaca pentru copii.

Locatie:
Aflat in centrul stantiunii Jupiter, la circa 100 m de plaja, Complexul Iris Mimoza 3* este compus din 2 hoteluri, Iris si Mimoza. Hotelul

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Minibar
Shower
Private bathroom
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Garden
Children playground
Coffee bar
TV in room
Bar
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Reception desk

Locatie