Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Valamar Argosy Hotel


Descriere

Înconjurat de un peisaj mediteranean uimitor, Hotelul Valamar Argosy este alegerea ideală pentru o evadare relaxantă sau romantică pentru cupluri, situat în apropiere de orașul vechi din Dubrovnik. Este situat în natura virgină a peninsulei Babin kuk, la doar câteva minute de trei plaje atractive din Dubrovnik. Valamar Argosy vă întâmpină cu noile noastre servicii și facilități și cu o ofertă atent concepută pentru a satisface nevoile adulților în căutarea liniștii perfecte. Bucurați-vă de șederea într-o cameră confortabilă și elegantă, cu balcon, alegeți din oferta largă de bufet în restaurantul elegant al hotelului, cu terasă și vedere la mare și relaxați-vă în zona de wellness sau lângă piscina infinită fantastică cu vedere la mare. mare și insulele din apropiere.

Localizare

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul este situat în Babin Kuk, la 5,7 km de centrul vechi din Dubrovnik. Hotelul Valamar Argosy organizează transferuri de la Aeroportul Dubrovnik la cerere și la un cost suplimentar, iar de la recepție se pot achiziționa bilete pentru transportul public. Aeroportul Dubrovnik este la 24 km.

Facilitati Hotel

Hotelul Valamar Argosy are piscină interioară și în aer liber, restaurant și centru de wellness. Hotelul are vedere la Marea Adriatică și oferă camere elegante, cu WiFi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeții se pot bucura de un mic dejun bogat și mese de cină la restaurantul tip bufet, prevăzut cu o terasă cu vedere la mare. Barurile oferă gustări și răcoritoare. Restaurantul oferă o gamă largă de mâncăruri internaționale și locale, alături de programe de divertisment seara.

Zona de wellness și spa are o piscină interioară și saune. În apropiere sunt disponibile diverse activități, precum facilități de tenis și sporturi nautice. Hotelul este situat la câțiva pași de plajele Cava și Copacabana.

După o zi plină de activități, oaspeții se pot relaxa în grădina mediteraneană din jurul hotelului, pot rezerva un masaj sau pot utiliza serviciile salonului de coafură. Hotelul are şi un centru de fitness.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și seif. Băile private au cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Majoritatea camerelor au balcon cu vedere la mare, grădină sau parc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Recepție 24h