Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mon Jardin-Mahmudia


Descriere

Profil: Relaxare si confort
Localizare: Situat in Delta Dunarii, localitatea Mahmudia, Hotelul Mon Jardin este construit pe malul Dunarii si va ofera experienta unei vacante la un confort maxim. Pentru a ajunge aici, trebuie sa urmati drumul judetean Tulcea - Murighiol pe care sa va fixati ca destinatie localitatea Mahmudia.


Descriere: Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere este cazarea in Delta Dunarii intr-o oaza de lux, liniste si confort asigurata de hotelul nostru, una dintre cele mai luxoase unitati de cazare din Delta Dunarii, cu facilitati si servicii de 4 stele. Linia generala de rafinament si bun gust o veti regasi in conditiile de cazare.
Hotel Mon Jardin are in dotare, pe langa spatiile de cazare, restaurant cu terasa in aer liber, ponton pentru acostarea ambarcatiunilor, piscina cu sezlonguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, zona amenajata pentru barbeque, bar, teren de sport.


Camere:
Hotel Mon Jardin dispune de urmatoarea structura de cazare:
- 9 camere duble economy cu pat matrimonial sau 2 paturi;
- 6 camere duble standard cu pat matrimonial sau 2 paturi;
- 11 camere duble standard cu pat matrimonial sau 2 paturi, cu vedere la Dunare;
- 9 family rooms ( 2 camere, pat matrimonial si canapea extensibila 2 persoane, vedere Dunare );
- 2 apartamente ( living si dormitor, 2 balcoane, 1 baie cu cada, vedere Dunare ).


Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, minibar, baie proprie, internet wireless.
Camera dubla family este formata din 2 camere, dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila pentru 2 persoane, si are vedere la Dunare.
Apartamentul este format din dormitor si living, 2 balcoane, 1 baie cu cada si vedere la Dunare.
Camerele sunt dotate cu tot confortul, la inaltimea calificativului de cazare de 4 stele pe care il are hotelul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit.

Restaurant:
Hotelul dispune de un restaurant elegant si o terasa unde pot fi servite preparate pe baza de peste sau dinn bucataria romaneasca.

Facilitati:
- Hotel MonJardin este locul in care spectacolul naturii (cazare in Delta Dunarii) se imbina perfect cu confortul si tehnologia. - Hotelul Mon Jardin va pune la dispozitie parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.
- Pe langa cazarea in Delta Dunarii beneficiati de transport catre locurile de vanatoare, pescuit si manastirile din nordul Dobrogei.
- Cazarea la Hotel Mon Jardin, in Delta Dunarii, ofera conditii excelente nu doar pentru relaxare si agrement, dar si pentru activitati de afaceri.
- Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri cazarea in Delta Dunarii este completata cu o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.

Dotari Generale:

- restaurant, bar, terasa
- ponton
- piscina, gradina
- sala de conferinte
- loc de joaca pentru copii
- parcare
- teren de sport

Politici copii:


- Copiii cu varsta intre 0-6.99 ani au gratuitate la cazare in aceeasi camera cu parintii.
- Copiii cu varsta intre 7-11.99 ani se taxeaza cu: 50 lei / masa / zi; 60 lei / excursie
- Copiii cu varsta peste 12 ani se considera adulti: 100 lei / masa / zi; 120 lei / excursie
- Inscrierile la excursiile organizate se realizeaza la sosirea oaspetilor, in functie de programarile deja efectuate.
- Excursiile se realizeaza cu ambarcatiuni rapide de diferite capacitati (4,6,10 locuri).

Croaziere in Delta Dunarii:
Incepand cu sezonul 2018, Complexul Mon Jardin **** din Mahmudia isi extinde serviciile oferite oaspetilor o data cu inaugurarea navei de croaziera Mon Jardin 1.
Mon Jardin 1 dispune de un restaurant de 80 de locuri climatizat si dotat la cele mai exigente standarde, bucatarie, bar si terasa pe puntea superioara, de unde oaspetii pot admira frumoasele peisaje oferite de Dunare in drumul ei spre Marea Neagra.
Aceasta este destinata croazierelor pe bratele Deltei Dunarii, catre gurile de varsare Sf Gheorghe si Sulina, cu servirea mesei de pranz in restaurantul navei.
Nava de croaziera Mon Jardin 1 dispune si de logistica necesara organizarii mai multor tipuri de evenimente: teambuilding-uri, mese festive, degustare de vinuri, petreceri private, etc.

OFERTA DE PASTE (22 - 25.04.2022)
Cazare 3 nopti


Vineri 22.04.2022

- Cina de bun venit

Sambt 23.04.2022


- Mic dejun
- Excursie cu nava Mon Jardin 1 (11.00-15.00)
- Dejun servit pe nava, plus pachet buturi
- Cina,
- Slujba de inviere, biserica din localitate
- Gustare traditionala

Duminic 24.04.2022

- Mic dejun
- Dejun traditional
- Cina festiv

25.04.2022

- Mic dejun


Note:

- Copii pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare
- Pentru masa servita pe nava, meniul pentru copii costa 65 de lei, restul meselor pot fi servite a la carte.
- Bauturile alcoolice si racoritoare nu sunt incluse in pachet, se pot comanda in regim a la carte. Exceptie, dejunul servit pe nava.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie