Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELTA DMY


Descriere

Localizare: Situata in Mahmudia, in Delta Dunarii Pensiunea Delta D.M.Y.se afla la 7 m de apa, respectiv pe Bratul Sfantu Gheorghe, la 15 minute cu barca de inima Deltei.

In fata pensiunii, malul apei este virgin, cu salcii curgatoare, un podet de acces la apa, barci de agrement si barci pescaresti cu care pescarii aduc peste proaspat in fiecare dimineata; la distanta de 10 m se afla un parc de relaxare iar centrul comunei este la 5 minute de mers pe jos.

Descriere: Pensiunea dispune de 12 camere in vila si 5 casute in curtea interioara, toate au baie proprie, frigider, Tv, acces la chicineta openspace, gratar si piscina. Pensiunea are terase de unde puteti admira Dunarea si vapoarele care trec.

Corpul principal al pensiunii dispune de 12 camere cu toaleta proprie, TV, frigider si aer conditionat, iar in curtea interioara avem 5 csute cu terasa proprie cu vedere la Dunre, TV, frigider, aer conditionat si toaleta proprie. Accesul la piscina este gratuit, si exista acces si la o buctrie open-space modern si complet utilata.

Pensiunea este nou renovata, are 5 terase de unde puteti admira Dunrea, vapoarele care trec si brcile pescresti.

Oaspetii beneficiaz de acces la facilitati de gratar si bucatarie comuna. Proprietatea se afla la malul apei ai este inconjurata de salcii. De asemenea, turistii pot cumpara peste proaspat de la pescarii locali.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.