Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vox Maris Grand Resort


Descriere

Localizare: Vox Maris Grand Resort este unul dintre cele mai apreciate locuri de cazare de pe litoralul romanesc, datorita amplasarii in centrul statiunii si la mica distanta fata de plaja, a serviciilor de calitate si a intimitatii pe care o ofera.
Descriere: Hotelul are 350 de camere duble si apartamente, piscine pentru adulti, 1 piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de biliard, 4 piste de bowling, tenis de masa, tenis de camp, sala de fitness, 9 sali de conferinta (se inchiriaza contra cost, din care cea mai mare capacitate 500 de locuri)



Camere:
Resortul Vox Maris Grand Resort nostru aduce pe litoralul romanesc cele mai inalte standarde de turism: servicii de cazare de 4* in ansamblul de vile cu o capacitate de 350 camere duble sau twin, junior suite si apartamente cu 2 si 3 camere. Camerele sunt gandite astfel incat oaspetii nostri sa se bucure de atmosfera eleganta, intr-o oaza de verdeata luxurianta. Culorile camerelor sunt alese in tonalitati placute si calde, mobilierul este amplasat cu respect fata de spatiul necesar, dar si fata de simtul estetic. Acestea sunt dotate cu TV si cablu, minibar, balcon, aer conditionat,
telefon, terasa sau balcon, baie proprie cu dus sau cada.
Camera dubla standard: sunt spatioase (app 30 mp), Camerele standard sunt disponibile fie in varianta cu un pat matrimonial (double), fie cu doua paturi de o singura persoana (twin). Camerele sunt echipate cu televizor LCD, frigider si aer conditionat, totul pentru a iti face timpul petrecut alaturi de noi cat mai placut posibil.Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 2 in camera dubla sau twin.Nu avem camera single si nici nu practicam tarife in regim single, tariful este pentru camera dubla 2 persoane.
Camerele triple: au aceleasi dotari ca si camerele duble, dar au in plus inca un pat de o persoana. De pe terasele sau balcoanele camerelor te poti bucura de vederea spre gradinile ce inconjoara vilele.
Camerele sunt disponibile in varianta cu un pat matrimonial si un pat de o singura persoana. Camerele sunt echipate cu televizor LCD, frigider si aer conditionat, totul pentru a iti face timpul petrecut alaturi de noi cat mai placut posibil.
De asemenea staff-ul nostru iti sta la dispozitie 24/7, pentru a se asigura ca sejurul tau aici va fi de neuitat. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 3 in camera tripla. Nu practicam tarife in regim single, tariful este pentru camera tripla 3 persoane.
Apartamentul (Suita DeLuxe): Ansamblu exclusivist, compus din doua camere cu suprafete generoase, beneficiaza din plin de lumina naturala, datorita suprafetelor vitrate mari ce ofera o priveliste superba asupra gradinilor ce inconjoara vilele.
Apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei. Ca facilitati, dispui de televizor LCD, frigider si aer conditionat. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 4.Nu practicam tarife in regim single, tariful este pentru apartament 4 persoane.

Conceptul ALL INCLUSIVE:
- Mic dejun- 8.00-10.30
- Dejun- 13.00-15.30
- Cina- 19.30-22.00
Pranz si cina:
- Bauturi: vin alb, vin rosu, vin roze, bere, bauturi carbogazoase si naturale, apa plata si naturala, ceai, cafea
- Gustari intre mese



Servicii oferite gratuit: acces piscina adulti, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, tenis de masa, biliard, sezlonguri la piscina, parcare gratuita, wi-fi.
Piscinele de adulti vor putea fi folosite si de copiii cu varsta de peste 10 ani insotiti de adulti. Copii pana in 10 ani vor folosi exclusiv piscina pentru copii.
Resortul are si camere de 3*. Turistii care vor fi

Pentru oferta promo cu fisa cont gratuit, fisa cont este in valoare de 100 lei/camera, indiferent de tipul camerei (dubla, tripla sau suita)!!!!



Animale de companie: Nu se accepta animale de companie.



Atractii in zona: Resortul detine Vox Maris
Club - intrarea gratuita pentru turistii complexului; Epava Evanghelia, plaja
animata, specifica statiunii, destinata distractiei

INFORMARE
Cazarea incepe la ora 18:00 si se termin la ora 12:00 in ziua plecarii.
Accesul in Resort si la facilitatile acestuia se face pe baza de bratara

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie