Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambasador


Descriere

Hotelul Ambasador este situat in plin centrul Bucurestiului, pe B-dul Magheru, la numai 20 minute de Aeroportul International Henri Coanda si la 10 minute de Gara de Nord. Hotelul este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa viziteze orasul cat si pentru oamenii de afaceri.

Hotelul Ambasador este situat in plin centrul Bucurestiului, pe B-dul Magheru, la numai 20 minute de Aeroportul International Henri Coanda si 10 minute de Gara de Nord. Hotelul este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa viziteze orasul cat si pentru oamenii de afaceri.

Facilitati Hotel
Hotelul Ambasador a fost fondat in 1937.
Cu o cladire de 12 etaje, hotelul ofera 209 camere, dintre care 5 Apartamente, 4 Garsoniere, 63 camere Single si 137 camere Double.
Pentru diverse actiuni, hotelul pune la dispozitie doua sali de conferinta cu capacitatea de 20, respectiv 50 de locuri.

Facilitati Camere
Cea mai mare parte a camerelor ofera o privire panoramica a centrului orasului. Aceste camere au o arhitectura diferentiata, sunt silentioase, dispunand de dotari noi, inclusiv aer conditionat, conform standardelor de 3*.

Masa - Mic Dejun
Micul dejun este servit in sistem bufet suedez.
Restaurantul Ambasador, situat la etajul I, ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala, vinuri de vinoteca. Hotelul dispune si de o terasa.
Facilitati copii: intre0-7 ani, cazare si mic dejun gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.