Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Olymp 3* - Bansko

Prezentare oficiala hotel
: http://olymp2770.hotelsbansko.net/en/

Localizare: Hotelul este foarte bine amplasat , la 90 km de aeroportul Sofia, la numai 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Bansko si la 15 minute de mers pe jos de strada Pirin.
La cativa pasi de hotel se afla un casino, club de nopate si restaurantul Molerite.

Cea mai apropiata partie / instalatie: telegondola este la 1.5 km de hotel si se ofera skibus gratuit

Transfer la partii: se face cu skibus care este gratuit pentru oaspetii hotelului.

Relaxare: hotelul dispune de un foarte bun centru spa wellness si include : sauna, baie cu aburi, baie turceasca, jacuzzi, masaj si un centru fitness. Pe perioada verii este deschisa si piscina in aer liber.
Tot pentru relaxarea oaspetilor hotelul pune la dispozitie o gradina, unde se poate servi inclusiv mancare la gratar, o biblioteca, echipament complet pentru catarari, drumetii montane, pescuit, o mica scoala de ski, o zona de tenis si tenis de masa si inclusive live entertainment.

Servicii de masa: mic dejun, demipensiune. Se ofera micul dejun si in camera si pranzul la pachet.Hotelul are un restaurant si un bar/lounge pentru relaxare.

Servicii pentru copii:hotelul dispune si de o zona de joaca pentru copii, , servicii de babysitting, si un miniclub.
Facilitati hotel: Receptia este deschisa 24/7, iar oaspetii beneficiaza de room service 24/24. Hotelul dispune si de o parcare privata , in aer liber care este gratuita.
Alte facilitate pe care hotelul le pune la dispozitie sunt camere speciale pentru persoane cu dizabilitati, depozit pentru bagaje si pentru ski, servicii de spalare/curatatorie, inchiriere masina, sau rezervare la shuttle bus aeroport -hotel- aeroport.
Hotelul permite si accesul turistilor insotiti de animalele de companie.

Facilitati camera: hotelul are urmatoarele tipuri de camere:
-Suite Duplex care au o zona de zi, birou, telefon, baie privata cu obiectele de toaleta gratuite, tv cu ecran plat, minibar.
-Suita cu un singur dormitor care au baie privata, tv , minibar, o zona de zi , birou, telefon si in plus au extra pat, oferit gratuit pentru copii sub 3 ani.
-Camere duble, cu pat matrimonial sau doua paturi tween si la fel ofera si un exta pat pentru un copil.
-Camere triple care pot acomoda 3 persoane
- Hotelul dispune si de un apartament

Datorita amplasarii si serviciilor oferite, hotelul Olymp este o buna alegere atat pentru cei care doresc o vacanta linistita si relaxata dar si pentru cei activi care prefera sporturile de iarna.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.