Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERI HOTEL


Descriere

Asteri Hotel este situat pe o strada linistita din inima statiunii Bansko. Hotelul a fost construit in stilul traditional intr-un cadru superb la poalele Muntilor Pirin.

Descriere

Asteri Hotel este un hotel de 3* din Bansko care promite sa ofere oaspetilor sai servicii de calitate si o atmosfera relaxanta pentru un sejur reusit.

 

Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii Bansko, in apropiere de Biserica Sfanta Treime. De asemenea, in zona sunt numeroase restaurante si magazine, iar partia de ski se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 locuri, lobby bar, wi-fi, centru SPA contra-cost (sauna, baie cu aburi, jacuzzi, masaje de relaxare), loc de joaca pentru copii, parcare cu plata (aprox. 10 leva pe zi/masina), transfer catre centrul de ski (contra-cost). Animalele de companie nu sunt acceptate.

In cadrul restaurantului se pot prepara specialitati traditionale la cerere. De asemenea, toate produsele sunt proaspete si provin de la producatori locali.

 

Facilitati camere

Standard

Camerele sunt spatioase si ofera urmatoarele facilitati: wi-fi gratuit, mini-bar, telefon, TV prin satelit, uscator de par, halate de baie. Capacitate: 2+1.

App 1 bedroom

Apartamentele sunt spatioase si ofera urmatoarele facilitati: wi-fi gratuit, mini-bar, telefon, TV prin satelit, uscator de par, halate de baie. Capacitate: 2+2 / 3.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.