Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regina Maria


Descriere

LOCALIZARE: este situat in Balcik, langa mare, aproape de Gradina Botanica si Palatul Reginei Maria.


CAPACITATE: 17 camere duble cu pat matrimonial, 9 camere cu paturi twin, 1 camera pentru persoane cu dizabilitati, 2 studio-uri, 1 family room, 2 apartamente cu 1 dormitor.

DOTARI CAMERE: Toate camerele si suitele sunt dotate cu: baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, TV LCD cu ecran plat digital, mini bar, sistem electronic de inchidere al usii, telefon, room service, seif, terasa cu maginifica vedere la mare. Fiecare camera are un design diferit.

FACILITATI HOTEL: restaurant ce ofera o atmosfera calda combinata cu delicii culinare locale bulgaresti si europene, bar, piscina interioara si exterioara, centru SPA ( baie de aburi, sauna ruseasca, pestera cu apa, ice bowl, dusuri soc, aromaterapie, camere de masaj, solar, fitness, salon de infrumusetare), coafor.

GRATUIT: fitness, sauna, baie de aburi, water cave, piscina interioara, piscina exterioara in perioada 01.06 - 05.09, wireless, seif, parcare. 1 umbrela si 2 sezlonguri la piscina sau pe terasa in fata hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.