Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Incepand cu data de 02.01.2020 accesul la piscina, sala de fitness si sezlong este inclus in tarif.






Profil
Tratament
Localizare
Este situatin Baile Felix in apropierea drumului national Oradea - Deva, la 100 metri destatia de autobuz, la 600 metri de gara din Baile Felix, la 300 metri decentrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.
INFO HOTEL
HotelulMures este considerat nava amiral a statiunii Bale Felix datorita dimensiuniiacestuia. Este o destinatie confortabila, perfecta atat pentru o oprire de onoapte, cat si pentru calatorii de afaceri sau vacante. Hotelul este preferatulcluburilor de sport, datorita facilitatilor acestuia si a impresionantei bazeide tratament de recuperare.
Turistii cazati pot beneficia de bilete cu doua intrari la strandul Apollo- Baile Felix pwntru adulti si pentru copii.turistii cazati la hotel Mures beneficiaza si de tarife preferentiale pentru o singura intrare pe zi. Biletele se achita la receptia hotelului.

CAZARE
Hoteluldispune de 290 de camere duble si 70 camere single. Camerele sunt dotate cubalcon (partial), baie cu cada, televiziune prin cablu, telefon.

MASA
Restaurantuldispune de 400 locuri in salon, 120 locuri in salonul de mic dejun si 150locuri pe terasa neacoperita, restaurantul a fost complet renovat in anul 2012si se pot organiza mese festive, cocktail-uri, banchete, nunti si alteevenimente.
Mic dejun buffet : 02.01-27.12.2021Pranz fisa cont : 02.01-27.12.2021
Cina buffet : 02.01-27.12.2021

TRATAMENT
Baza detratament: Curele balneare propuse in cadrul bazei de tratament se adreseazaurmatoarelor afectiuni:
aaa afectiunireumatice degenerative (spondiloza, coxartorze, gonartroze, poliatroze)
aaa afectiunireumatice inflamatorii (spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida)
aaa afectiunireumatice abarticulare (periartrita scapulo-humerala, tendinite, bursite)
aaa afectiuniposttraumatice
aaa afectiunineurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizii)
Contraindicatiiletratamentului balnear: stari febrile, boli infectioase, afectiunidermatologice, cardiopatia ischemica, insuficienta cardiac, valori crescute aletensiunii arteriale, epilepsie, neoplasme, insuficienta renala si hepatica,stare de graviditate, copii 0-3 ani, TBC

Turistii care vor apela la serviciile de tratament vor trebui sa aiba asupra lor urmatoarele documente:
- dovada de asigurat de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate;
- bilet de trimitere la tratament de la medicul specialist sau medicul de familie, in doua exemplare (in caz contrar vor fi nevoiti sa plateasca consultatia medicala care se impune).

In oferta de sezon (15 iunie - 15 sept.)
- serviciile de masa din pachetele de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sunt acordate in sistem bufet suedez
- suplimentul de pensiune completa este acordat in sistem fisa cont - ofertele de seniori sunt disponibile doar pentru clientii care dispun de cupon de pensie, acestia fiind obligati sa il prezinte la receptia hotelului

Accesul la piscina exterioara este contra cost!
Turistii cazati la hotel Mures pot beneficia de bilete cu 2 intrari pe zi la StandApollo sau tarife preferentiale pentru o singura intrare pe zi. Biletele seachita la receptia hotelului!Piscina exterioara a hotelului Mures este indisponibila turistilor datorita lucrarilor de modernizare pana la data de 01 Iunie.
Turistii cazati in hotel vor avea la dispozitie piscina interioara cu apa termala pe toata aceasta perioada.

.
Turistiihotelului beneficiaza de bilete la Strandul Apollo la tarif special , cu unasau doua intrari /zi ,care se achita la receptia hotelului.




Taxa speciala pentru promovarea turismului incepand cu datade 11.01.2022 este de 1% din valoarea pachetului de cazare exclusive TVA.Aceasta taxa nu este inclusa in pachetele de servicii si este achitata de turistla receptie in momentul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.