Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

* La toate pachetele se va adauga pentru data de 30.11.2021, un supliment de cina festiva in valoare de 60lei/persoana (adult) si 30 lei/copil (2-12 ani) *




Tratament
Localizare
Amplasataproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi,nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spatiu datator devitalitate si de echilibru.

INFO HOTEL
AccesAquapark, informatii despre atractiile zonei si programe turistice, sala defitness, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei, bete NordicWalking, comisionar curier, sauna uscata, pastrarea obiectelor uitate, saunaumeda, camera depozitare bagaje, fantana de gheata, transportul bagajelor,teren de volei, seif in camera, apel de trezire, reviste si ziare, acordare deprim ajutor in caz de urgenta, acces internet, informatii privind mijloacele detransport si comenzi taxi, Smart TV, informatii culturale si rezervari,parcare. Animale de companie nu sunt acceptate.



Taxa speciala pentru promovarea turismului incepand cu datade 11.01.2022 este de 1% din valoarea pachetului de cazare exclusive TVA.Aceasta taxa nu este inclusa in pachetele de servicii si este achitata de turistla receptie in momentul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie