Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE:
In sezon (30.06-14.09) se pot face rezervari odihna doar pentru serii de 5 sau 7 nopti cu check-in duminica iar pentru tratament doar 7 nopti cu intrare duminica. In extrasezon sejur minim 3 nopti pentru sejur odihna si minim 6 nopti cu check-in duminica pentru tratament.

NOU ! toti turistii cazati in cadrul complexului President au acces gratuit la Aqua Parc President.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Corpul President este format din doua cladiri, in prima se gasesc camerele standard iar in a doua, mai noua, se gasesc camerele superior.

FACILITATI UNITATE: Tratament: afectiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afectiuni posttraumatice (entorse, luxatii, sechele locomotorii), afectiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii, polineuropatii).
Complexul PRESIDENT ofera servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, electroterapie (galvanizari, ionoforeza, curenti diadinamici, curenti Trabert, curenti STOCH, TENS, curenti exrpomentiali, modulatii, interferentiala, curenti subacvali), Kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic, centru Ana Aslan. Program Aqua Park 09.00 -23.00 - 13 piscine interioare, 3 piscine exterioare, zona agrement copii, topogan apa interior exterior, sauna turceasca, finlandeza, centru de masaj, grota mediteraneeana, VIP area, zona de relaxare, biliard, snooker, bowling, tenis de masa, darts, squash, restaurant.

DESCRIERE CAMERE: Camerele standard sunt situate in corpul vechi. Camerele superior in corpul nou.

Camerele duble standard sunt situate in corpul vechi al Hotelului President, dispun de pat matrimonial sau twin, fotolii si masuta de cafea, mocheta, tv, seif, aer conditionat, telefon, birou de lucru cu Wi-Fi, balcon cu masuta si scaune, baie cu uscator de par, cabina de dus, halate de baie si papuci de camera, cosmetice de baie, minibar.

Camerele duble superior sunt situate in corpul nou al Hotelului President, dispun de pat matrimonial sau twin, fotolii si masuta de cafea, mocheta, tv, seif, aer conditionat, telefon, birou de lucru cu Wi-Fi, balcon cu masuta si scaune, baie cu uscator de par, cabina de dus, halate de baie si papuci de camera, cosmetice de baie, minibar.

Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, fotolii si masuta de cafea, mocheta, tv, seif, aer conditionat, telefon, birou de lucru cu Wi-Fi, balcon cu masuta si scaune, living despartit de usa, cu canapea extensibila, tv, minibar, o baie cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de camera, cosmetice de baie. Apartamente de 3 sau 4 persoane.

LOCALIZARE: Situat la iesirea din statiunea Baile Felix spre satul Cordau la marginea padurii Felix. Accesul spre centrul statiunii se poate face pe E 79 sau printr-o poteca prin padure.

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00. Nu se accepta accesul cu animale de companie.
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare. Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie / specialist.

SERVICII DE MASA
se acorda in cadrul restaurantului propriu in regim bufut suedez. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: in cadrul complexului exista 4 sali de conferinta de diverse capacitati, intre 20 si 350 persoane. La cererea clientului se pot pune la dispozitie: proiectoare, ecrane de proiectie, flip chart-uri, sistem de traducere simultana, sistem de sonorizare. Toate salile sunt dotate cu aer conditionat si conexiune la internet. La cerere se pot asigura pauze de cafea.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie