Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

MENIU OFERTE: Sejururi de minim 2 nopti fara tratament, sejururi de minim 5 nopti cu tratament inclus.

INFORMATII GENERALE:


Hotelul Poienita ofera turistilor sai un complex de piscine exterioare.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Hotel Poienita se adreseaza turistilor care isi doresc un sejur de odihna, tratament sau doar sa se bucure de beneficiile apelor termele in noile piscine exterioare.

FACILITATI UNITATE: tratamentul se efectueaza in baza proprie de tratament. Curele balneare propuse in cadrul bazei de tratament se adreseaza urmatoarelor afectiuni:
afectiuni reumatice degenerative (spondiloza, coxartorze, gonartroze, poliatroze)
afectiuni reumatice inflamatorii (spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida)
afectiuni reumatice abarticulare (periartrita scapulo-humerala, tendinite, bursite)
afectiuni posttraumatice
afectiuni neurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizii)
Contraindicatiile tratamentului balnear: stari febrile, boli infectioase, afectiuni dermatologice, cardiopatia ischemica, insuficienta cardiaca, valori crescute ale tensiunii arteriale, epilepsie, neoplasme, insuficienta renala si hepatica, stare de graviditate, copii 0-3 ani, TBC.
Tratamentul balnear include consultatie medicala initiala, 15 de proceduri/5 zile lucratoare (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile din zilele exceptate se vor reprograma; asistenta medicala permanenta).



DESCRIERE CAMERE: hotelul dispune de 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente. Camerele duble dispun de pat matrimonial sau twin, aer conditionat, balcon, TV, fotolii si masuta de cafea, birou de lucru cu internet Wi-Fi, mocheta, telefon. Baia este dotata cu cada.

LOCALIZARE: Hotelul se afla aproape de intrare in statiune dinspre Oradea, langa Hotel Crisana, Hotel Somes si centrul de recuperare.

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00.
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare. Nu se accepta accesul cu animale de companie.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat CAS sau OPJSNAJ (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) card de sanatate si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

SERVICII DE MASA: se acorda in restaurantul propriu de 300 locuri si 40 locuri la terasa, in regim bufet suedez (mic dejun si cina) sau a la carte (pranzul). In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: Sala moderna de conferinte (80 de locuri) este dotata cu aer conditionat si cu echipamente tehnice moderne (videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, instalatie de sonorizare). Coffee-break.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie